Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
Menü

Hogy mi is valójában a durakril felület?

Hogy mi is valójában a durakril felület? Jogos a kérdés. Nos az durakril jelen esetben egy 2mm vastag üveghatású felület, amely tetszőleges vastagságú hordozóanyagra van ráragasztva, ezután pedig ABS élzáróval vannak az élei lezárva.

A fejlett gyártástechnológiának köszönhetően, az asztallapok DURACRYL felülettel rendelkeznek. A duracyrl felületnek a legfőbb jellemzői a magas kopásállóság, lúg és saválló, hideg zsíroldó, hipó, nitró, valamint oldószert tartalmazó tisztítószereknek ellenáll. Fokozottan karcálló és fokozottan tűzálló (120°C). Az akril lapoknak az élei minden esetben fózolva vannak. Az AGF asztalok teteje 25mm vastag ebből ugye 2mm az akril réteg, aminek belső oldala kerül színezésre így az nem tud kopni. Az Akril felület mintázata csak rajtatok áll. Küldj jó minőségű fotót (pl: 8K) akár photoshoppal megszerkesztve és rendeld meg asztal formájában.

Amit a felhasználásról tudni kell:

  • Az akril felület általában védőfóliával van ellátva. A fólia eltávolítása után az Akril felület 48 órán belül érik el a teljen kikeményedést. Ez idő alatt célszerű vigyázni a felületre.
  • A felületi kikeményedést követően bármilyen oldószeres, savas, lúgos tisztítószerrel takarítható.
  • A durva súrolószerek és súrolószivacsok használata mérsékelten ajánlott. (hosszú távon felületi sérüléseket okozhatnak)
  • A tárolása 8°C alatt ne ajánlott
Tartalomhoz tartozó címkék: Akril Durakril

Keresés